Обслужване на клиенти

Записване на час
Нужно е да си запазите час ако желаете да посетите BeautyMed SPA. Моля, погледнете местонахождения за конкретни адреси и телефони.

В деня на посещение
Ние държим на качеството на услугите си и на доброто обслужване с цел клиентите ни да се чувстват приятно и удовлетворено от посещението в BeautyMed SPA. Моля, ако имате някакви въпроси свързани с вашето посещение, не се колебайте да ни се обадите.

Ние уважаваме точността при посещение, така ще може да се насладите максимално на избраната от вас процедура или програма. Моля, имайте предвид че при закъснение по-голямо от 15мин. ние запазваме правото си да съкратим съответната процедура с цел да не безпокоим останалите клиенти.

Ако имате записан час за някой от дневните ни пакети препоръчително е да пристигнете 10мин. преди записания час за да можете да се отпуснете и подготвите за SPA програмата. За всички процедури на тяло предлагаме еднократно белъо и чехли. Сервираме топли и студени напитки за ваше удобство.

BeautyMed SPA не носи отговорност при кражба или загуба на лични вещи. Моля, пазете ценностите си и ги дръжте при вас в съответното помещение.

Уведомете нашите професионалисти при наличие на алергии и чувствителности, ако сте бременна или приемате специфични лекарства.

Ако желаете да ви обслужва конкретен терапевт от нашия професионален екип моля да ни уведомите предварително.

За удобството на всички клиенти в BeautyMed SPA център за здраве и красота пушенето е забранено.

Отказване на посещение
Ако нямате възможност да дойдете във записания вече от вас час, ще сме благодарни да ни уведомите 24 часа преди записаното посещение. Ако нямате тази възможност или неочаквано променяте часа си моля да го направите възможно най-рано.

Допълнително възнаграждение
Всички цени в BeautyMed SPA са със 20% включено ДДС. В цените не е включен процент облужване. Възможността за допълнително възнаграждение зависи от вашето удовлетворение от съответната SPA процедура и терапевт.

Заплащане
Всички услуги се заплащат в български лева. BeautyMed SPA не приема заплащане във валута. Скоро ще ви предложим заплащане чрез кредитни и дебитни карти.

Възрастова граница
BeautyMed SPA е център ориентиран към SPA услуги за възрастни хора. Моля, деца под 12год. възраст да бъдат придружени от родител или близък възрастен човек.

За вашето удобство
С цел да осигурим чистота, безопасност и хигиена всички инструменти, хавлии и аксесоари се почистват и стерилизират преди всяка процедура или програма.

За да осигурим приятна и релаксираща обстановка пушенето в BeautyMed SPA е забранено.

Ние сме винаги готови за предложения. Ако имате предложения как да ви обслужваме по-добре, не се колебайте да ги споделите.

home контакти местонахождение обслужване на клиенти запазени правакарта на сайта