Ваучери за подарък

Имаме удоволствие да Ви представим най-новата услуга на BeautyMed SPA, която Ви дава възможност да разполагате с уникален подарък винаги и навсякъде и това да Ви струва стотинки.Това е услугата "Винаги Готов" даваща Ви възможност да подарявате всички продукти и услуги, които се предлагат центровете BeautyMed SPA, както и в новооткритата уелнес аптека United Natures.

BeautyMed SPA ви предлага ваучери за подарък за любимите ви хора.

С този ваучер за подарък имате възможност да доставите истинско SPA изживяване на любим човек, като го зарадвате с процедура за лице или тяло по ваш избор. Вашият подарък може да съдържа персонално пожелание или послание.

gift voucherИма възможност ваучерът да е за избрана от вас SPA процедура или пакет или за конкретна сума, която вие заплащате. По този начин човекът, на който подарявате сертификата за подарък може да си избере SPA процедура за лице или тяло или да изразходва тази сума за SPA продукти за домашна употреба.

Следните условия важат за ваучерите за подарък:

  • Сертификатът може да се използва за всяка услуга или козметичен продукт в BeautyMed SPA
  • Сертификатът е личен и не може да се преотстъпва
  • BeautyMed SPA не носи отговорност за изгубени сертификати
  • Ваучерът за подарък не може да бъде заменян за парична стойност или кредит
  • Сертификатът важи за срок от три месеца след закупуването му
Всички BeautyMed SPA ваучери за подарък се опаковат ръчно за да подарите един луксозен и уникален подарък!

Добри идеи за подарък можете да откриете сред нашите SPA услуги, специфични SPA пакети и комбинирани SPA пакети. Разгледайте и нашите предложения за SPA изживяване у дома с натурални продукти от о-в Бали.

Забележка: за всички ваучери за подарък на стойност над 80 лв. предлагаме безплатна доставка в границите на град София в рамките на 48 часа.* Експресна доставки (до 24 часа) се извършва след предварително потвърждение. Нашите ваучери се доставят в специална BeautyMed SPA опаковка с панделка и копие от нашите брошури. По този начин доставяме подаръка за любимия човек директно в ръцете ви!

* Забележка: При доставка на ваучери на стойност под 80 лв. се прилага допълнителна такса от 5 лв.

Уважаеми клиенти, закупени ваучери на промоционална цена или за услуга, не могат да съчетават с допълнителни промоции при използването на ваучера. Всяка промоция важи сама за себе си и не може да се комбинира с друга.

 


home контакти местонахождение обслужване на клиенти запазени правакарта на сайта